Низвергнатият Кевин Спейси отново се завръща на екран с филма Billionaire

...
Низвергнатият Кевин Спейси отново се завръща на екран с филма Billionaire
Коментари Харесай

Кевин Спейси се завръща на екран

Низвергнатият Кевин Спейси още веднъж се завръща на екран с кино лентата " Billionaire Boys Club “. След разразилия се в Холивуд сексскандал, в който за жал попаднаха много известни в киноиндустрията имена, бе и това на Спейси. Актьорът изгуби уважението на кинодейците и се раздели с значително функции в идни планове. 

В новия филм на режисьора Джеймс Кокс " Billionaire Boys Club “, основан на действителни събития, Спейски получава роля за първи път след експлоадирането на абсурда и обвиняванията против него за полов тормоз и принуждение. 

Сюжетът се основава на същинската история за милионерски клуб, действащ в Южна Калифорния през 80-те години на предишния век, който е основан от синове на богатите фамилии, учили в Харвардското учебно заведение за момчета. Ръководейки се от приятеля си Джо Хънт, група момчета от Лос Анджелис излизат с проект за бързо замогване по схемата  " Понци ". Това е схема за измами, в която жертвата е подведена да влага в компания, която в действителност не прави бизнес. Когато пирамидалната финансова структура не може повече да притегля нови вложители, които да генерират средства, тя се срутва.

Планът на младите милионери приключва зле за всички участници, когато Хънт в последна сметка убива инвеститора Рон Левин (Спейси).

Сред звездите в  " Billionaire Boys Club “ са новоизгрелите млади артисти Ансел Елгорт, Тарон Ейгъртън, Джеръми Ървин, Суки Уотърхаус, Били Лурд. Наред с тях ще забележим и Джъд Нелсън, изиграл основната роля на Джо Хънт в истинския ефирен филм на NBC от 1987 г. 

Филмът ще бъде пуснат през август от Vertical Entertainment.

Вижте филмовия откъс.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР